Numerologi

Esoterisk Numerologisk Workshop

Udgivet 24. maj 2019 af Inga
Her ser du hvor Inga laver numerologi og lægger numeroskoper

Jeg glæder mig helt vildt til denne oplevelse sammen med dig, hvis du ønsker at være med.

Pris for at deltage in Numerologisk Workshop

Prisen er 2500kr (moms inkluderet) og betales ved tilmelding over mobilpay til tlf. 21749907 (Spar 500 kr tilsammen hvis du tager en med du kender og overfør 4500kr til mobilpay. Dette giver mulighed for at lægge jeres fælles numeroskop og undersøge jeres relation udfra det numerologiske perspektiv.)

Hvad indeholder min Numerologiske Workshop

1. Eksklusiv indsigt i at Lægge Numerologi med Nul
Du deltager i 5 timers workshop (+1 times frokost) hvor du arbejder med numerologien, dine tal og får en forståelse af deres betydning for dig og dine omgivelser, imens du lærer hvordan du kan lægge et numeroskop på hvem som helst.

(mere…)

Foredrag & Workshop i Kalundborg

Udgivet 18. april 2017 af Inga

Kom til eksklusivt foredrag og workshop om Numerologiens betydning for netop dig!På Esterhøjsvej datoer følger.. Du vil få indsigt i numerologiens betydning for netop dig og hvad du kan bruge det til. Der er snacks og sundt at drikke i pausen og det er helt sikkert, at du går herfra med en opløftet pande og klar forståelse af hvad du skal gøre for at leve netop det liv du er skabt til.

(mere…)

Gaia TV – Interview med Inga om Numerologien

Udgivet 9. april 2016 af Inga

Oplev Inga blive interviewet af Gaia TV om Numerologien. Se Inga lægge Numerologi lyn hurtigt, som et eksempel på hvordan hun gør. Det bliver snakket om navneskift og hvad Inga’s holdning er omkring det, imens Inga lægger numeroskop på sin interviewer.