Numerologi

Esoterisk Numerologisk Workshop

Udgivet 24. maj 2019 af Inga
Her ser du hvor Inga laver numerologi og lægger numeroskoper

Jeg glæder mig helt vildt til denne oplevelse sammen med dig, hvis du ønsker at være med.

Pris for at deltage in Numerologisk Workshop

Prisen er 2500kr (moms inkluderet) og betales ved tilmelding over mobilpay til tlf. 21749907 (Spar 500 kr tilsammen hvis du tager en med du kender og overfør 4500kr til mobilpay. Dette giver mulighed for at lægge jeres fælles numeroskop og undersøge jeres relation udfra det numerologiske perspektiv.)

Hvad indeholder min Numerologiske Workshop

1. Eksklusiv indsigt i at Lægge Numerologi med Nul
Du deltager i 5 timers workshop (+1 times frokost) hvor du arbejder med numerologien, dine tal og får en forståelse af deres betydning for dig og dine omgivelser, imens du lærer hvordan du kan lægge et numeroskop på hvem som helst.

2. NLP Master Coaching
Du får ca. 20 min. individuel coaching på dit realiser tal eller din livslektie, med min søn Elias som er Certificeret NLP Master Coach, hvor du bliver endnu mere bevidst om dine ressourcer og hvad du skal gøre.

3. Forplejning af min skønne mand Jørgen
Der vil være kaffe og the på kanden, vand på køl og frugt i skålen. Frokosten bliver stillet op så du kan holde frokost pause kl. 12-13. Du vil møde spændende numerologi- og spirituelt interesserede mennesker som glæder sig til at se dig. Der er også mulighed for at gå sig en tur i den skønne natur i ro og mag, midt i skoven. hvis du er hurtigere færdig med at spise. (Der vil være små pauser efter behov undervejs i forløbet.)

4. Du lærer at lægge og beregne numeroskop
Når du deltager i min numerologiske workshop vil du opleve at du lægger et numeroskop på dig selv, og finder frem til dine tal og deres betydning, så hele dit liv kan gå op i en højere enhed. Denne viden kan bruges på andre også.

5. Personlig sparring med Inga
Jeg lytter til din nuværende situation, imens vi snakker om hvordan du bruger forståelse af dine tal og dine energier.

6. Du opnår en højere bevidsthed
Imens du opnår en højere bevidsthed om dine tal og hvad dine tal betyder for dig, dit liv og dine relationer, vil din nye forståelse og klarsyn gøre din position og dit perspektiv endnu stærkere, så du tiltrækker det som er vigtigt for dig udfra din tilegnede numerologiske forståelse. Det at du kan se dine omstændigheder og adfærd klart og tydeligt er med til, at du tror endnu mere på dig selv og det du gør, så du tiltrækker endnu mere af den succes som du mærker, imens du er der hvor det hele spiller. Imens du er igang med at lave en numerologisk beregning af dit navn og dine tal, styrker du din bevidsthed om dine positive og negative sider, så du vælger det rette fokus for dig.

7. Forstå dit indtryk, udtryk og det der motiverer dig
Du regner dig frem til hvilket indtryk andre har af dig og det udtryk du ser dig selv have og måden du motiverer dig selv på via dit navn.

VARIGHED

6 timer (inklusiv én times frokost pause) (Der er Pause efter behov, hvis du skal ryge eller andet.)

TIDSPUNKT

Hold 1, Uge 23, Lørdag d.8 Juni, Kl.10-16
Hold 2, Uge 24, Lørdag d.15 Juni, Kl.10-16

STED

Inga Norma Jørgensen Caspersen
Borgmesterlodden 28 4500 Nykøbing Sjælland
GOOGLE MAPS LINK

KONTAKT

Er du nysgerrig på at vide endnu mere?
Tlf: 21 74 99 07
Email: inga@numerologi.dk
Web: www.numerologi.dk
CVR: 14081950 Jeg glæder mig til at se dig. Kærlig hilsen Inga.

BOOK DIN PLADS HER NU