Numerologi

Om Inga

Inga J. Caspersen

Jeg hedder Inga Norma Jørgensen Caspersen og er selv- lært numerolog. I 1980 fik jeg et syn, om at jeg skulle indføre 0 i numerologien det tog mig 14 år at få det klart og i 1994 kom så den endelige manifestation. 0 blev endelig værdifuldt på det psykiske plan også, nu var det tiden til at det psykiske “0” fik opmærksomhed. Dette system er uendeligt.

Jeg vil med denne side giver jer mulighed for at blive endnu bedre mester i jeres eget liv.

Jeg kommer fra en storfamilie. Har 10 søskende, og fire børn og fire børnebørn og to “pakke” børnebørn. Jeg har tidligere arbejdet med børn som pædagog og ønskede at være med til at skabe en glædelig og kreativ hverdag med selv ansvarlighed hvor fælles ansvar løfter. Nu er jeg gået på pension og arbejder nu endnu mere fokuseret med numerologien.

Min hobby er musik og numerologi jeg har tre sange ude på youtube under navnet Inga Caspersen stjernesangen de er skrevet for mange år siden de har alle en forhistorie og pressede sig på musik og tekst kom samtidig jeg har mange flere som måske bliver udgivet en dag.

Min opgave her på denne jord er at støtte alle i at være helhjernet!!! brug intuitionen godt. Tro på jeres første tanke og følg den. Alt er i den skønneste orden når vi vil se det.Brug jeres brik posetivt så går puslespillet op en skønne dag.Tak til alle der giver sig tid til at komme dybere ind i jeres egen viden.

I min verden er der 31 intelligenser. Jeg glæder mig til at alle rum er synlige engang i den pædagogiske verden så alle kan føle sig normale.

Hvad er så min største opgave med denne side numerologi?Den største opgaver er at gøre dig til mester i dit eget liv!!!Samtidig at  give dig din egen tro og forhåbninger tilbage hvis den er blevet sløret.Jeg ved at jeg intet nyt kan fortælle dig ,dog ved jeg at når vi bliver i tvivl har vi brug for bekræftigelse på at vi er på rette vej,og det er her jeg kan gavne med denne side.Så læser du noget her du kan mærkes forkert for dig så glem det hurtigt,du ved bedst.

Jeg ved at du inderst inde ved hvad du har brug for!!!Når du “har mod til at tro på din første tanke/intuition”ved du hvad du må gøre.Vi har alle en opgave som på længere sigt rækker langt ud over os selv så tænk stort.

Så siden 1980 har jeg studeret på at udvikle den esoteriske numerologi og jeg præsenterer her resultatet af mit arbejde der blev manifesteret i 1994 i astrologihuset i Valby og på nettet gratis til jer i 1999.

De enkelte områder er beskrevet selvstændigt, hvorfor jeg ikke her vil komme med yderligere introduktion.

Held og lykke med din søgen.

En stor og kærlig tak til Far Ejner Caspersen og Mor Solveig Caspersen for alt hvad de har lært mig.

En stor tak til min forstående mand Jørgen og mine børns fædre ,til alle mine søskende og mine kære Børn og Børnebørn Svigerbørn for alt hvad alle har givet mig og lært mig.

En særlig tak til min søn Elias Ehrhardt .og som har skabet denne side til mig,og som har gjort det muligt at jeg selv kan arbejde på denne side med numerologien.

En særlig tak til Eliasbeth E.Sommer som bakker mig op i vores arbejde.

En særlig tak til Jesper Bernt Andersen astrolog,

for at have vist mig min vej og at give mig tro på mig selv tilbage, da jeg var ved at fare vild i 1979.

En særlig tak til min søster Sesse Caspersen som er kinesiolog og som har hjulpet mig meget på min vej igennem kinesiologien.

Tak til min søster Solveig Kesby som har hjulpet mig med i Egedal laser klinik.

Tak til Claus Houlberg Astrologi i atrologihuset i kbh,for at gøre mig bevidst om hvor vigtigt det er at følge sin intuition.

Tak til Norman Shine analysen i 1979 som sagde at jeg ville nå min drøm/.

Tak til Steen Andersen for min forrige net side tilbage i 1999.

Tak til Christa Tuohy min søster i England .Health Coach  Pre-diabetic

Tak til min søster  Merete Hansen Debat pædagog