Som 9'er er det, som du skal og kan lade komme til udtryk i verden, i større eller mindre grad præget af følgende karakteristika:

Perfektion er dit mål, men det opnås sjældent på dette plan. Din mission er velgørenhed. Du kan møde mange udfordringer og tilbageslag, men læren af tilgivelse vil bringe mådehold i disse situationer. Jo højere du udvikler dig, jo flere udfordringer er du tilbøjelig til at møde, så vogt dig mod at miste balancen.

Du stræber efter at leve et ideelt liv og håber at inspirere andre til at gøre det samme. Du ønsker at forbedre verden gennem filosofi og menneskekærlighed og bliver utålmodig, når resultaterne kommer for langsomt. Du har behov for at indse, at udviklingen fremtræder med bestemte lange intervaller.

Du vil i dit liv møde mange berømte mennesker, som vil blive imponeret af bredden i din tænkning. Du burde lære ikke at hænge dig i gamle tankebilleder. Når du har fuldført din rolle med hvert enkelt individ, skal du bevæge dig videre. Du kan ikke begrænses til en smal vennekreds. Din brede filosofi skal ramme og oplyse manges liv.