Som 8'er er det, som du skal og kan lade komme til udtryk i verden, i større eller mindre grad præget af følgende karakteristika:

Du har storslået mod og udholdenhed, og du vil opnå dine mål gennem dine egne bestræbelser. Anerkendelse, succes og velstand er din sande skæbne. Udholdenhed i din karriere og lange timer med intensivt arbejde understøttet af ambition er, det der bærer dig til toppen, som leder indenfor dit valgte område. Ingen mindre position kan være acceptabel for dig.

Du har imidlertid behov for at sammenkoble dine materielle kræfter med de spirituelle og at opnå mesterskab i dig selv, før du kan opnå og holde den position, du visualiserer for dit livs arbejde.

Nogle mennesker med denne vibration bruger deres enorme styrke og udholdenhed inden for sport og bliver enestående atleter, som derved udtrykker deres beslutsomhed ved at være toppen af sporten hellere end inden for forretningsverdenen. Imidlertid ender mange berømte atleter indenfor forretning, når deres sportskarriere er slut.