Som 1'er er det, som du skal og kan lade komme til udtryk i verden, i større eller mindre grad præget af følgende karakteristika:

Du repræsenterer det virkelige "jeg er", bevidst om dig selv som centret for din verden. Bekymret og søgende efter dine individuelle ønsker sætter du din selvopholdelse over alt andet. Du bruger dine ressourcer for din egen fornøjelses skyld og har meget lidt interesse i andres behov.

Dette er ikke nødvendigvis dårligt, da du er her for at udvikle jeg'et, men du må ikke tillade det at blive udført som ekstrem selviskhed. Du kan være nyankommen på jordplanet, hvor alle begyndervanskeligheder skal overvindes. Ordene som du bruger oftest er, "jeg" og "jeg er".

Ledelse er dit nøgleord og du skal acceptere skæbnen af at lede mens andre følger. Dine egne uafhængige initiativer, vil hjælpe dig til at opnå succes gennem din beslutsomhed i at stå fast på din egen overbevisning - selv under tvang. Ved at udvise en fast tro på dig selv og demonstrere din evne til at vinde, vil du få succes under alle omstændigheder.