Som 1'er er det du bør stræbe efter at realisere i samfundet, i større eller mindre grad præget af følgende karakteristika:

Du er uafhængig. Du kan ikke lide bindinger eller restriktioner af nogen art. Du har behov for at føle dig fri for alle byrder, så at din stærke individualitet kan udtrykkes. Du er her for at opbygge din egen enestående personlighed, og det kan du kun gøre ved at bruge din viljestyrke. Som et resultat bliver du en dominerende kraft i enhver gruppe, du tilhører.

Når andre mennesker finder ud af, at du er en naturlig leder, vil de komme til dig for at få vejledning og styrke. Så vil du sandsynligvis blive leder af din organisation som forretningsfører, rådgiver eller præsident for foretagenet.

Du har behov for at være først og bedst i alt hvad du gør. Da du har et pionerinstinkt er du sædvanligvis først, og fordi du har modet til at hævde og forsvare dig selv, er du oftest bedst.

Du vil være enspænder på nogle områder, fordi din selvsikkerhed har tendenser til at fremmedgøre alle, bortset fra følelsesmæssigt sikre eller afhængige typer. Du vil lære, at tage dine egne beslutninger og at stå ved dem, uanset hvad andre tænker. Dine lederevner sætter dig udenfor og gør dig omgående opmærksom på "vægten af disse fremragende lænker". Dette er ansvaret, som bæres af dem som ledere. Du vil møde mange nye og forskellige slags mennesker i dit liv, fordi du altid søger nye opdagelser og starter nye projekter.

Hvis du er en negativ 1'er, har du et ekstra kraftfuldt ego, som gør dig overlegen, selvisk og ufølsom. Du har ingen følelser for andre og ingen respekt for andre menneskers synspunkter. Din egen stædighed i at forfølge din egen bane på trods af modstridende beviser, danner en serie af hændelser, som vil lede til fejltagelser og ensomhed.

Hvis du er en positiv 1'er og intellektuelt udviklet, er du ret original. Dit skarpe gennemtrængende sind søger på mange måder at udtrykke sig, og dit talent kan manifestere sig, hvis du arbejder som opfinder, designer eller leder på hvilket som helst kreativt område. Din opfindsomhed tillader dig at løse problemer kreativt og konstruktivt. Denne proces vil gøre dig til en behændig personlighed som udtrykker eksakte synspunkter positivt. Du er pioneren som slår sig ned i vildnisset for at skabe et nyt liv for dig selv.