Som 6'er er det du bør stræbe efter at realisere i livet, i større eller mindre grad præget af følgende karakteristika:

Du er en kunstnerisk person med et godt øje for skønhed og symmetri. Du finder kunst og musik afslappende, udbytterigt og nødvendigt for dit velbefindende. Hvis du vælger en professionel karriere uden for hjemmet, vil kreativ kunst være et passende område.

Dine medfødte analytiske evner tillader dig at gå direkte til årsagen, til kernen i enhver sag og løse problemerne let og logisk. Din skarpe opfattelsesevne og følelse af retfærdighed vil være en fordel for professionel udfoldelse i lovgivning og rådgivning. Andre fornemmer din skarpsindighed, ærlighed og retfærdighed og opsøger dig for at afklare enhver uoverensstemmelse, som de finder. Du er en ansvarlig person, som imødekommer forpligtelse og taknemmelighedsgæld, og du opfylder hvad du lover og har lovet.

6 er også den hjemlige vibration, som indikerer at du elsker dit hjem og dine børn. Du kan være blevet gift ung for at opnå den kærlighed, du behøver, som en ægtefælle og børn kan tilbyde. En kvinde med dette nummer bliver meget let hjemmegående, meget beskyttende og meget glad for mand og børn. Hun foretrækker at være hjemme hellere end at gå ud for at slås med verden. En begrundelse for hendes modstand mod at gå ud i verden, er behovet for fred og harmoni som er vigtigt for alle 6'ere.

Et smukt, kunstnerisk udsmykket hjem er meget vigtigt for dig. Du nyder at udsmykke og at gøre dine omgivelser attraktive. Du kan lide komfort og fred og vil ikke tolerere roderi eller uoverensstemmelse. Du underholder i dit eget hjem, hvis det er muligt. Det er en fornøjelse for dig, og du er en charmerende, vellidt vært/værtinde.

Du elsker virkelig dine venner og er bekymret og deltagende over for deres behov. Hvis de kræver hjælp, ofrer du storslået, hvad du end måtte have. På grund af din storslåethed, generøsitet, venlighed, tålmodighed og tolerance har du mange venner.

Omsorg for andre er fundamental for din personlighed, og du glæder dig ved andre menneskers lykke og belønning som var det dit eget. Du hader simpelthen jalousi og kan ikke forstå det, hvis mennesker bliver jaloux. Til trods for dit store behov for en fredfyldt eksistens vil du kæmpe for dine synspunkter imod al modstand. Denne beslutsomhed kan bringe dig succes og berømmelse i en hvilken som helst profession.

En negativ 6'er kan være meget genstridig. Du kan risikere at blive en slave over for dine elskede som bruger dig som dørmåtte, og kan begrave dig selv i dit eget hjem for at blive eneboer. Hvis du føler, at du er blevet nægtet den kærlighed, du så desperat har behov for, vil du få ondt af dig selv, du vil bebrejde og jamre og hengive dig til selvmedlidenhed. Du kan risikere at blive jaloux og misfornøjet og spille martyr.

Som en positiv 6'er kan du blive en enorm kraft for godhed. Bringe glæde, kærlighed, skønhed og retfærdighedssans ind i andres liv, hvor du således etablerer dig selv som en sikker havn i de kolde destruktive storme i livet.