Som 4'er er det du bør stræbe efter at realisere i livet, i større eller mindre grad præget af følgende karakteristika:

Symbolsk står tallet fire og det firesidede kvadrat for de samme ting. Som barn tilbragte du tiden i en firesidet barneseng og kravlegård. Da du voksede op, tegnede du billeder af et kvadratisk hus, i hvilket du og din familie boede. Du legede med kvadratiske klodser og boltrede dig sandsynligvis i en kvadratisk have.

Selvom ydergrænserne for din verden voksede, da du modnedes, definerede grænserne stadig det område, til hvilket du kunne udvide dig. Fordi disse grænser beskyttede dig mod overlast, blev kvadratet indlejret i din underbevidsthed som et symbol på sikkerhed og struktur. Et komfortabelt, produktivt og organiseret livssystem.

Verden blev skabt på skabelsens fjerde dag, derfor kommer alt jordisk, rent symbolsk, under en firer. Som modtager af denne vibration, er du en meget kreativ opbygger. En personlighed, som sætter form og struktur på livet. Du bygger håndgribelige objekter, fordi du har behov for at se synlige resultater af dine bestræbelser. Tømrere, murere, tegnere og alle byggefag kommer ind under fire.

Du er en god arbejder. En arbejdsgiver kan stole på din stabilitet, regelmæssighed, ærlighed og sans for ansvar. Du er typen på 'jordens salt', som indser vigtigheden af et godt fundament, på hvilket fremtiden kan bygges. Ved at opretholde traditionerne fra fortiden, forstærker du din sans for sikkerhed i nutid og fremtid.

Din naturlige, varsomme, flittige natur gør dig til en sparer. Du er en tålmodig planlægger og du insisterer på, at din økonomi skal være organiseret. På grund af denne forkærlighed for sparsommelighed, praktisk sans og fornuftig økonomi, vil du blive en god bank- eller finansmand.

Lov, orden og forskrifter er nøgleordene for en firer. Du har en medfødt respekt for tilsyn og kontrol. Mange firere arbejder i regeringen eller med lovgivning, samfundets fundament. Sådanne erhverv kræver indsigt og evne til at overskue situationer og foretage bedømmelser baseret på kendsgerninger som du som firer behersker.

Fordi firerens indsigt er baseret på sunde kendsgerninger, producerer dette nummer en opfinder som skaber praktiske objekter til hjem eller forretning. Denne evne manifesterer også sig selv indenfor landbrug, minedrift, geologi og havebrug. Disse erhverv producerer værdifulde produkter fra jorden.

En negativ firer kan være arbejdsnarkoman, hvis barske og åndløse udtryk gør livet til et møjsommeligt slid og slæb. Du kan være nærig, uvenlig og alene, afgrænset af sikre vægge, som du selv bygger op og som beskytter dig mod den ydre verden, men også forhindrer dig i at nyde andres venskab. Denne person føler sig afgrænset og under restriktioner, på grund af et frygteligt behov for sikkerhed.

Som positiv firer har du evnen til at bygge en nyttig verden gennem sund fornuft, hvor dit hårde arbejde og din tålmodige udholdenhed vil gavne andre på en håndgribelig måde.