Som 22'er er det du bør stræbe efter at realisere i livet, i større eller mindre grad præget af følgende karakteristika:

Dette er et af mestertallene og det kan opleves enten som 22 eller som 4, eller endda som en omskiftning mellem dem gennem hele livet.

Du har muligheder for at oparbejde umådelig velstand på et verdensomspændende plan. Din storhed opnås gennem forskellige ressourcer, som også omfatter andre mennesker. Du er menneskekær og bruger den formue, du har samlet ved materiel vækst, på at bygge en bedre verden.

Din originalitet tillader dig at skabe løsninger til problemer, hvor andre anser problemet for uløseligt. Du er et geni til at tænke i brede baner og alligevel altid nå til en praktisk løsning. Du er hårdtarbejdende, ærlig i din omgang med andre mennesker, og frem for alt, etisk. Du er mester i at dirigere rundt med folk, men pas på, at du ikke udnytter dem for din egen vindings skyld. Overanstrengelse og begær efter magt og kontrol kan skabe en negative 22'er, hvis muligheder for ondskab kan medføre en ubarmhjertig eller endda berygtet tilstand. Overanstrengelse skaber følelsesmæssige vanskeligheder.

Du har markante meninger og stor visdom, som altid anvendes til praktiske formål. Du bidrager til at forme verdens skæbne ved at være driftig, politisk eller ved liberalt erhverv.

Fasthed i venskaber og alle andre forhold, inkluderet ægteskab, giver et sikkert udgangspunkt, hvorfra du kan møde verden. Du har enorme evner som leder og som politisk foregangsmand. Med de rette bestræbelser, som i øvrigt falder dig nemt, kan du blive en af disse magnater, hvis navn lever, fordi de arbejder til gavn for millioner.