Som 9'er er det du bør stræbe efter at realisere i livet, i større eller mindre grad præget af følgende karakteristika:

Du er en menneskeven, en universel person som tænker i abstrakte baner. Født til at tjene andre, for hvem du ønsker at gøre verden til et bedre sted at være. Da 9 er det sidste enkeltstående ciffer, indikerer det resultat, fuldendelse og afslutning, sæden for nye begyndelser, grundlaget til fremtidig vækst i en ny eller højere cyklus.

Du hungrer efter spirituel viden, og du har trang til frihed og visdom som overskrider personlige behov. Du ønsker at leve et fuldendt liv, som følger dine indskydelser og din higen. Gennem din forstående håndsrækning mod verden er du en vejleder for andre.

9 er prøvelsernes tal. Jo højere du når, jo flere besværligheder kan du møde. Du bør være tolerant og barmhjertig overfor andre på din vej. På denne måde vil du være et eksempel for dem, og de vil anerkende din sympatiske og medlidende natur. Folk vil drages mod dig på grund af din dybe og brede forståelse.

Din tankegang er umådelig og uden grænser. Som følge af din åbenhed kan dine psykiske evner let udvikles, og fremsynethed, forudanelse og forudsigelser flyder fra dig med lethed. Du synes at have en direkte forbindelse til livets mysterier. Du har meget stærke følelser og fornemmelser og kunne udtænke en ny filosofi til menneskeheden.

Du er gavmild og idealistisk. For enhver som behøver dine råd og din vejledning er du rundhåndet og godgørende, da du ved, at viden tilhører den, som søger. Velgørende arbejde er for dig en hjertesag, og du er tilsvarende velynder af kunst og videnskab.

Dine forbindelser til andre mennesker i dit liv er stærke men ikke nødvendigvis varige. Du skal lære at lade dine venner gå deres egne veje, når deres behov er blevet opfyldt, da din skæbne er at være en enspænder, en slags eneboer. Det er ikke meningen, at du skal sidde alene for at meditere på en bjergtop, men din instinktive visdom og forståelse adskiller sig fra mængden.

Du skal dele din visdom ud for at oplyse verden, du må derfor ikke være bundet af blivende forpligtelser, som vil være en begrænsning i din frihed. Din livscyklus inkluderer rejser og samvær med berømte personer, som vil blive tiltrukket af dig på grund af din frie natur og brede medfølelse. Dit venskab omfatter verden. Du opnår let at få penge og uafhængighed, hvorved du er fri til at forfølge din verdslige skæbne.

Såfremt du er en negativ 9'er, er du egoistisk og bekymrer dig om dine egne behov mere end om andres. Denne selvtilfredsstillelse forhindrer troen på et højere udspring og kan resultere i vantro. Når du modarbejdes, bliver du let ophidset. Dit skarpe sind gør dig til en uhyggelig fjende. Da 9'ere er nødt til at leve op til en højere standard end andre, kan den resulterende anspændelse forårsage nerveproblemer. Dette kan skabe ulykkelige forbindelser til andre - inkluderet din partner.

Corinne Heline fortæller i 'The Sacred Science of Numbers': "Den individuelle 9'er har kørt hele skalaen af personlig erfaring, inkluderet både det høje og det lave, det jordiske og det åndelige. Det er sammenfatningen af disse erfaringer, som skaber den sympati, medlidenhed og sjældne forståelse, der er karakteristisk for 9'eren". Ved at bruge dit 9 tals forhøjene egenskab, kan du være den visionære, for hvem alt er muligt. Din tro på livet omfatter alt og ser fremad mod udvikling som sjælens løfte.