Som 5'er er det du bør stræbe efter at realisere i livet, i større eller mindre grad præget af følgende karakteristika:

Frihed er en absolut nødvendighed for dig. Du kan ikke spærres inde, og din rastløse, eventyrlystne natur tvinger dig til at rejse fysisk, mentalt eller spirituelt. Fordi du er en opdager, forsker og undersøger af hjertet påvirker dine rejser dig med forskellige erfaringer, som du øjeblikkeligt tilegner dig, analyserer og gemmer til fremtidige referencer. Mere end andre lærer du gennem erfaring. Du kan lide at lede efter informationer og at eksperimentere, og derfor ville du være en god detektiv.

Alsidig, begavet, meget kreativ og smidig; du kan gøre, hvad du virkelig ønsker at gøre. Du er ekstremt effektiv, men kan ikke lide monotont arbejde og kan ikke udstå rutinejobs. Du fungerer godt, så lang tid problemet eller fokuspunktet for koncentrationen har din interesse. Som en konstruktiv nummer 5 kan du gå til højderne og til dybderne uden skade. Der er ingen grænser for, hvad du kan gøre, hvis dine handlinger er styret af fornuft mere end af følelser.

Du har uudtømmelig energi som, hvis den ikke bliver kontrolleret, kan vende sig til temperamentsfulde udbrud. Når du er træt, genvinder du hurtigt din energi, for intet bringer dig ud af ligevægt ret længe af gangen. Dit hurtige sind og din øjeblikkelige reaktion gør at du lejlighedsvis tager impulsive beslutninger og du har tendenser til at være utålmodig overfor mennesker, der ikke opfatter så hurtigt. Du lever på nervøs energi.

Hårdt fysisk arbejde er ikke din kop te, så du følger vejen ved at skabe penge gennem din mentale hurtighed. Spil er en måde at udtrykke dig på og du kan være meget heldig, hvis du spekulerer klogt men ikke impulsivt. Du kunne også være mægler, fredsmager eller mellemmand, fordi din bevidsthed hurtigt danner den nødvendige mentale gymnastik og når til en konklusion.

Fordi forandringer er en naturlig del af dit liv, skal du lære at tage beslutninger på en progressiv måde. I modsat fald kan du blive ustabil og gå i for mange retninger på en gang og derved blive den legendariske altmuligmand og ikke mester nogen steder.

Du er ivrig efter mental vækst, så du tager nye studier op, når som helst du har muligheden. På disse tidspunkter kan du blive en flittig student og udvikle intens koncentration.

Der er to mulige veje åbne for en femmer. Det er eftergivenhed på det fysiske plan og fremskridt på det mentale plan. Som femmer kan du blive fuldstændigt overvældet af det fysiske liv, som mætter dine sanser med stoffer, alkohol, sex, mad og komfort. Fordi du kommunikerer så godt og er meget vittig, talende, entusiastisk og tiltrækkende i forhold til det modsatte køn, kan du let falde ned i et følelsesmæssigt liv, mens du fornægter og spilder dine mange talenter. Negative femmere kan være uoprigtige, usandfærdige, selviske, uansvarlige, overlegne og upopulære.

Mental udvikling er nøglen for femmere, og hvis du vælger denne bane, vil den forandring og variation du omgiver dig selv med give svar på alle dine mange spørgsmål. Din umådelige viden vil imponere folk, og du vil muligvis fuldende det højeste hverv for femmere, det at udrense helligdommen eller regenerere kroppen ved kontrol af sanserne. Fordi 5 er tallet for evnen til at udvikle kraften indeni, kan du blive en vismand.