Som 3'er er det du bør stræbe efter at realisere i livet, i større eller mindre grad præget af følgende karakteristika:

3 er tallet for udøvende kunst, du er en kunstner. Du elsker livet, glædes ved social kontakt, underholdning og nye erfaringer. Din lyse foretagsomme natur stråler som en sol for at varme andres liv, og din utvungethed overfor andre mennesker drager dem mod dig som en magnet. Du vil altid have mange tilbedere.

Du er en yderst udtryksfuld person, og du skal udvikle din færdighed med ord og forædle konversationens kunst. Du kan påvirke andre gennem din evne til at kommuniere om livet på en bombastisk måde. Du har talenter, som du skal udvikle og praktisere inden for underholdning og kommunikation. Du egner dig godt som lærer, kunstner, advokat, dommer, forfatter eller åndelig vejleder f.eks. som præst.

Rejser vil antagelig udgøre en betydelig del af dit liv, da du har behov for at blive involveret i mange opdagelser og undersøge nye muligheder. Dine mangeartede interesser gør dig til bredt tænkende og altomspændende.

Du kan lide at være på scenen, at underholde og leve det gode liv. Anerkendelse er vigtig for dig, da du har behov for at vide, at du er værdsat. Du kan lide at bære pænt tøj, og du er eller burde være bevidst om din fremtoning, da din fremtræden afhænger af, hvordan du ser ud og hvordan du præsenterer dig selv.

En negativ 3'er gør alt i for stor skala - spiser, drikker, elsker og lever. Du kan være alt for selvoverbærende, og ødselhed kan blive dit fald. Du har tendenser til at overspille og overdrive situationer og gøre myg til elefanter. Venskaber vil da være overfladiske. Du prøver måske at unddrage dig ansvar og at leve netop i øjeblikket.

Som 3'er bør du lære ikke at sprede dig over for meget og blive overfladisk, hvilket det er let at falde i med alle dine mange talenter og interesser. Du skal bestride mindst et af dine talenter til fulde.

Som positiv 3'er vil du have held inden for teoretiske områder, investering, spil og chancer i det hele taget. Du vil få mange lykkebringende muligheder gennem personer, som er meget ivrige efter at hjælpe dig på enhver tænkelig måde. Dit held er udledt af din positive, udadvendte holdning, som forårsager at folk ønsker at hjælpe dig.

Du bør undgå arbejde, der holder dig til begrænsede områder eller som kræver lang tid af isolation, da du har behov for at bevæge dig omkring og udtrykke dig selv for at gøre dit arbejde på bedste vis og være glad.