Som 5'er er din livslektie, alt efter hvor harmonisk du er i dig selv, i større eller mindre grad præget af følgende karakteristika:

Dit nøgleord er frihed. Hvis du har frie tøjler kan du udrette undere, men hvis du føler dig bundet eller begrænset, mister du din entusiasme og udretter kun lidt. Du vil være en god opdager eller fredskorpsfrivillig, da du lærer meget ved rejser og oplevelser.

Du er en omhyggelig studerende, hvis du er interesseret i emnet, men du kan fejle i emner, som du ikke ser nogen nytte med. Du er begærlig efter nye udfordringer og skyer monotoni. I dit krav om viden, vil du blive interesseret i at opdage svar i bøger og magasiner. En ivrig læser, en flydende taler og en alsidig "handlingens mand".

Du er den vittige underholder og begejstrer enhver gruppe blot ved din tilstedeværelse. Du er her for at lære og erfare værdien af frihed og burde ikke binde dig selv for hårdt. Dine talenter, når de en gang er lært, forbereder dig til en litterær karriere eller en position indenfor salg og omgang med samfundet eller offentligheden.