Som 3'er er din livslektie, alt efter hvor harmonisk du er i dig selv, i større eller mindre grad præget af følgende karakteristika:

Du er bedst inden for intellektuelle, kunstneriske eller kreative områder. Du har behov for at udtrykke dig, at manifestere dig og at se resultatet af dit arbejde. Skønhed, frugtbarhed, luksus og behagelighed er dine nøgleord. Du har ambition og stolthed.

Du skal blive bevidst om loven, og ved at være god til at holde disciplin vil du opnå en position med autoritet over andre. 3 kombinerer det at turde fra 1 med forsigtigheden fra 2. Det er et tal som udtrykker selvudfoldelse og frihed og som er ødselt med at bruge energier for at opnå frihed.

Du skal vogte dig for at blive for alsidig, og i stedet skal du specialisere dig. Du kan derved blive succesrig inden for kunst og religiøse områder eller opfindervirksomhed. Du påtager dig ikke rutinearbejde, fordi du ikke kan lide begrænsninger. Du arbejder bedst alene. Kompagniskab inden for forretning bliver alt for disciplinært for din frihedselskende natur.

Du kan skrive, forelæse, undervise eller finde din niche inden for journalistik. Hvad end du beslutter dig for at specialisere dig i, skal du bruge dine kreative og inspirerende talenter.