Som 22'er er din livslektie, alt efter hvor harmonisk du er i dig selv, i større eller mindre grad præget af følgende karakteristika:

Du skal udtrykke en grundlæggende, opbyggende drivkraft. Udrette ting på en god måde og arbejde med store grupper eller forretningsanliggende. Du nyder import/eksport forretninger, som kan kræve lange rejser og møder med personer som har autoritet. Du kan lide at gribe ideer efter indskydelse og udføre dem i praksis. Selvbevidstheden er meget værdifuld for dig. 22 lover succes. Du ved, hvordan du skal bruge dine evner for at tilpasse dig de fysiske love i livet for at demonstrere almen fattelig viden hellere end hemmelig visdom. Du kan blive leder inden for bankvæsen eller finansielle opgaver på nationalt niveau eller hjælpe med at organisere forretninger for andre som ekspert i effektivitetsforbedringer eller lignende. Som ambassadør for fremmede lande, vil du demonstrere politisk flair. Du kan lide at blive optaget af store opgaver for at udfordre den kraft, du modtager. Din lektie er at lære at overtage ledelsen i store organisationer og sammenslutninger og at omgås penge effektivt og nyttigt til fortjeneste for store gruppe af mennesker.


Du kan imidlertid have valgt at leve dit liv som 4'er, da 22 kan reduceres yderligere til 4. Hvis dette er tilfældet, giver det andre aspekter, som du kan være under indflydelse af.