Som 2'er er din livslektie, alt efter hvor harmonisk du er i dig selv, i større eller mindre grad præget af følgende karakteristika:

Du er her for at lære at blive god til at omgås folk. Du er en god sælger, mere overtalende end magtfuld. Du er en støtte for dem, der har lederrollen, hjælper dem til at finde deres mål i livet og forbliver i baggrunden, hvis det er nødvendigt.

Denne kvalitet kan blive en hjælp til dig i forretningsanliggender, fordi dem, som har fortjeneste af dine talenter til gengæld vil hjælpe dig til at gøre brug af dine evner. I forbindelse med samarbejde og grupper vil du komme i berøring med den lære, du kom for at lære i dette liv. Succes er derved meget sandsynlig.

Du skal bekymre dig om andre og bringe mennesker sammen på grundlag af fælles årsager. Forskellige professioner er åbne for dig, efterhånden som du lærer at tilpasse dig de ting, som skal gøres. Du kunne vælge en karriere inden for økonomi, musik, medicin, religion eller statistiske analyser og efterforskning.