Som 9'er er andres indtryk af dig, i større eller mindre grad præget af følgende karakteristika:

Du virker til at have en bredde og forståelse såvel som en personlig magnetisme, der har universel omfang. Din varme, venlige og charmerende fremtoning gør alle dem, du kommer i kontakt med tilpas. Den uselviskhed, som du udstråler, gør dig elsket af mange. Du synes at have en tolerance og medlidenhed for andre, som tillader dig at tilgive og glemme hurtigt.

Du er gavmild mod de trængende og udviser humanitære træk ved at være eksempel for andre. Andre ser dig som følelsesbetonet og romantisk, som den idealist, der tror at fremskridt i verden retfærdiggør personlig ofring. Følelser kan tage over, og du bliver da modtagelig for enhver sørgelig historie, du hører om. På dette punkt, spreder du dine energier og følelser til spild. Bitterhed kan blive resultatet.

Du klæder dig kunstnerisk med et dramatisk flair, selvom du ønsker at dit tøj skal være behageligt og komfortabelt. Du kan være smuk i ansigt og figur, og hvis du behandler din hud og holder dig i god form, kan du forblive ung af udseende i mange år.