Som 7'er er andres indtryk af dig, i større eller mindre grad præget af følgende karakteristika:

Du har fremtoning af at være en enegænger. Du nyder dine øjeblikke af ensomhed, væk fra mængden. Naturen og jævnlige rejser i skoven eller tid brugt på at tage til stranden skaber det rigtige klima for dit filosofiske temperament.

Der er en sky af mystik og hemmelighed omkring dig. Du synes at være filosofisk, mystisk, poet, tænker, videnskabsmand og forsker, hvis midlertidige tilbagetrækning tillader tid for yderligere undersøgelser. En gennemtrængende observationsevne hjælper dig til mentalt at analysere enhver situation. Du har en overklasseagtig udstråling, en personlig værdighed og en forfinet høflighed og synes at indeholde en urystelig tro på fremtiden.

Hvis du bliver fanget af det materielle, vil du kun finde utilfredshed og miste din balance og blive frustreret. Du vil blive tungsindig og tilbagetrukken. Forvirring, frygt og pessimisme tager da over. Du er nydelig og velsoigneret, og du er tilbøjelig til at bære pastelfarver og mørke nuancer. Du undgår skrigende og lyse farver og klæder dig med god smag. Hvis du bliver ulykkelig, er du ligeglad med den måde, du klæder dig på. Du ser stort på den såkaldte ubetydelige detalje af farver, harmoni og tilpasning i din påklædning.