Som 6'er er andres indtryk af dig, i større eller mindre grad præget af følgende karakteristika:

Du udstråler en beskyttende vibration og en fornemmelse for ansvar for andre. Mennesker tiltrækkes af dig for at få rådgivning, undervisning og helbredelse, da du har en moderlig eller faderlig fremtoning, som giver tryghed og sikkerhed. Hjemmet virker vigtigt for dig. Du er optimistisk, munter og pålidelig.

Du elsker skønhed og alle ting, som forbindes med kunstformerne. Du har en fin sans for balance og symmetri, og kan derfor se alle ting isoleret og som en del af helheden. En samfundsmæssig bevidsthed tilskynder dig til at søge sandhed og retfærdighed. Du kan risikere at blive andres slave - især i hjemmet, og din sociale ansvarsfølelse kan nedbrydes til samfundsmæssig uansvarlighed eller indblanding i andres sager.

Du er forsigtig i dit valg af tøj, men udtrykker en kunstnerisk sans, hvor du bevarer en smagfuld farveharmoni i en hvilken som helst kombination, du vælger. Du foretrækker en bekvem stil, som du let kan arbejde i, fremfor eksklusive modeller, selvom du konkret vælger lette og flagrende stoffer. Negativt, kunne du blive en ligegyldig husholderske og være skødesløs med din påklædning.