Som 4'er er andres indtryk af dig, i større eller mindre grad præget af følgende karakteristika:

Du udviser en beslutsom, arbejdsorienteret attitude til verden. Du fremtræder konservativ, selvdisciplineret og praktisk. Du ønsker en ordnet eksistens, gennem hvilken din evne til fysisk og mental udfoldelse vil producere traditionelle og brugbare resultater.

Du er den ærlige og hårdtarbejdende type, som respekterer værdier og flid. Du kan lide dit liv, jorden, naturen og landet. Du kan fremtræde så disciplineret, at der ikke er tid til pjank, hvilket kan isolere dig fra andre. Overdrevent varsom og mådeholdende kan du blive forsvarende og skarp. Umodenhed og dårligt temperament kan fjerne dig yderligere fra sociale kontakter eller som en modsat reaktion kan du fremtræde fuldstændig udisciplineret og doven.

Godt sportstøj appellerer til dig, da det er designet til hårdt brug og kun behøver lidt pleje. Du vælger dit tøj ud fra betjeningen, insisterer på god materialekvalitet og får det ofte skræddersyet. Du ønsker at være nydelig og veltrimmet til alle tider. Du er konservativ i påklædning såvel som adfærd.