Som 1'er andres indtryk af dig, i større eller mindre grad præget af følgende karakteristika:

Du fremtræder som uafhængig, dygtig og et ledende billede for omverdenen. Andre ser dig som en enestående individualist, der skiller sig ud fra den almindelige mængde. Måske en ener på nogle områder. Men helt sikker anderledes.

De forventer, at du er i stand til at tage kontrollen i enhver situation og er i stand til at lede enhver organisation eller sammenslutning effektivt. De ser op til dig for at få et arbejde gjort, fordi du fremtræder som leder, pioner. Den iderige person, der altid ved, hvor man skal gå hen, og hvad der skal gøres. Skabelsen af det korrekte billede er først og fremmest i dit sind, og du er afhængig af din personligheds kraft, efterhånden som din identitet trænger ind i samfundet.

Du kan synes at være overdreven aggressiv og dominerende. I det tilfælde er dine selviske behov for at hævde din individualitet, realiseret på bekostning af det frie udtryk fra dem omkring dig. Du, som en nummer 1, klæder dig til at være den første med stilen. Du kan lide eksklusive modeller og ønsker ikke at ligne enhver anden. Negativt kan du endog klæde dig besynderligt og på måder ud over grænsen for god smag.