Numerologi

NUMEROLOGI-SOM-ET-EVENTYR

Udgivet 6. oktober 2018 af Inga Caspersen

NUMEROLOGI-SOM-ET-EVENTYR

NUMEROLOGI SOM ET EVENTYR

Guldmønterne hvisker nogle guldkorn til Alfen.

Der var engang en Alf der fandt Guld og guldkorn i Sommerland Sjælland.

Det var vinter i Sommerland Sjælland alle forlystelserne var lukket for vinteren.
Om dagen var der mennesker der gik og arbejdede med at gøre det hele klar til sommeren 2012.
Om natten arbejdede alferne med mange forskellige opgaver, som de ville løse for alle børnene.
Der var en bestemt Alf han havde lovet sin Alfemester, at gøre børnene på Skole/fritten til landets bedste elever på alle områder, så nu manglede han blot ideen til at udføre sit meget vigtige arbejde.

Opgaven var nu udført og han var på vej til Skole/fritten. Alfen gik hele vejen fra Sommerland Sjælland og ud til skole/fritten det var en søndag og alfen vidste at fritten var lukket.

Kl. var tæt på.24.00. Da han langt om længe kom til Skole/fritten, var der meget stille. Det gjorde meget ondt i Alfens krop, for han havde slæbt på noget meget tungt efter sig, i en trækvogn, hele vejen til fritten, fra sommerland Nykøbing Sjælland. Alfen satte sig i sandkassen og sad og sansede lidt ahhh her er rart at være sagde han til sig selv. Det blæste blidt omkring ham og der var rigtig mange lyde i natten og Alfen kiggede rundt og fik øje på det dejlige klatrestativ, det var som om det var en magnet, han måtte prøve at klatre på det lidt senere.

Der sad han Alfen så i sandkassen, pludselig var der en Gammel Ugle der satte sig på kanten af sandkassen, uglen sagde godaften Alf, hvilken ære at få et så fornemt besøg det er ikke hver dag jeg ser så fin en alf herude? hvad er det du slæbt med dig i den kiste? Og hvad skal det her på Skole/fritten? så sent en søndag aften!
Alfen svarede godmidnat ugle dejligt at du vil gøre mig selskab, jo ser du jeg har fundet en skat med masser af guldmønter og lidt mundgodt til børnene her på Skole/Fritten, det var en særlig opgave min Alfemester satte mig på, sagde Alfen jeg vil gemme skatten og håbe på at børnene går på skattejagt og finder kisten. Jeg må sige dig Ugle, det holdt hårdt at nå hertil, nu skal du få hele min oplevelse!!!fra begyndelsen hvis har du lyst og tid til at høre det? ja det vil jeg meget gerne, så lover jeg dig at fortælle dig hvordan børnene modtager skatten

Forstår du kære Ugle jeg havde kun vinteren 2011 til at finde det redskab jeg skulle bruge for at lære dem alt dette. Børnene på Skole/fritten måtte blive de dygtigste børn i hele landet, på alle de vigtigste områder i menneskers liv, så de kunne skabe en endnu bedre verden at leve i for alle de mennesker, som de måtte møde på deres vej igennem deres liv.
Jeg tænkte og tænkte og tænkte så det knagede og bragede, nærmest som lyden af torden vejr.
Pludselig kom der et kraftigt lyn, man kan næste sige at lyset fra lynet slog ned i mig og gav mig en lyn/lys ide.
Nu vidste jeg hvad jeg skulle, jeg skulle finde guldmønter, jeg havde hørt at de var gravet ned i jorden da sommeren 2011 sluttede i Sommerland Sjælland, så dem ville jeg finde.
Jeg har en fantastisk god lugtesans jeg kunne lugte guld på lang afstand. Jeg Alf gik nu på lugte guld jagt, Sommerland Sjælland er meget stor så det tog mig 3 nætter at lugte sig frem til det sted hvor guldet var gravet ned. Jeg Alf ønskede virkelig at frittens børn skulle være de rigeste børn på alle områder af livet.

Jeg havde brug for en spade og en skovl, en spand, lygte, drikkedunk, trækvogn og hjælpere fra alfeverden. Nu var jeg Alf klar til at grave.
Jeg Alf måtte dog hjem til min Alfefamilie og give dem besked om min opgave og at jeg havde mange lange nætter som jeg måtte på arbejde i, min dejlige Alfefamilie sagde at det måtte være den fornemste opgave en Alf kunne få af sin mester, nemlig at gøre Børnene på fritten til de dygtigste børn i hele landet, på alle de vigtigste områder i menneskers liv.

Jeg Alf græd af glæde og jeg kunne mærke spændingen i min mave mon jeg kunne klare en sådan fin opgave? Jeg gik i seng efter han havde pakket en rygsæk med alt hvad jeg skulle bruge næste nat.

Næste nat gik jeg i rask trav til Sommerland Sjælland hvor jeg gik hen til det sted jeg havde lugtet guldet. Jeg begyndte at grave jeg gravede, gravede, og gravede og sveden løb ned af mig for det var stadig lidt hårdt at grave fordi frosten først lige var ved af give slip på jorden. Jeg var lige ved at give op da jeg ramte noget som havde en anden lyd en jordens lyd ej heller lød som en sten men mere som metal ja der var en guldmønt rolig nu av av av viskede mønten tag mig blot op i din kiste nu det er svært at trække vejeret her under al den jord. Jeg må vide hvad du skal bruge mig til Alf ellers vil jeg gøre dit liv surt. Ok Ok ok
Det er fair nok.
Jeg må gøre børnene på Rørvigsfriskole/fritten til de dygtigste børn i hele landet, på alle de vigtigste områder i menneskers liv derfor kan jeg godt bruge nogle guldkorn fra dig mønt .
Nr.1!
Hvad vil du sige til børnene? Ledertypen, Jeg vil bede alle børnene om at lede sig selv godt, vise den gode vej for andre, ved selv at gå den. De har brug for mod til at være sig selv, samtidig med at de sætter frø ved at fortælle om den/de gode ideer de får, en gang, så har de gjort hvad de kunne for at hjælpe os ud i den gode fremtid. Take it or live it er motto for en 1. Jeg siger mange tak for dit guld og dine guldkorn mønt, en ære at støtte dig alf svarede mønten. Jeg lagede mønten forsigtigt i kisten Jeg håber jeg finder mere end en næstegang ellers bliver det en lang nat tænkte jeg Ugle.
Sover du ugle? nej, nej, nej jeg lytter det lyder lidt vildt med mønter der viskerJa Jeg blev også lidt forskrækket må jeg sige. Nå Ugle jeg gravede videre og igen fandt jeg guld denne gang to mønter de viskede vi hørte hvad du skal bruge os til! at så guldkorn viskede de to i kor. Ja tak Sagde jeg!
Lis Sørensen (født 28. maj 1955 28/1
Gert Verner Petersen (19. august 1927 i Nykøbing Falster – 19/1.
Kirsten Olesen (født 10. maj 1949 i Aarhus
Her er betydning af tallet .
Nr. 2.
Kammeratskab/partner er meget vigtige, det at kunne leve sig ind i hvad der gør ens kammerater glade/kede af det, har stor betydning, og at mæle/(så de bliver gode venner igen) imellem to/flere der har problemer er 2ernes fineste opgave, nemlig at skabe fred og ro.
Og ikke mindst at tale om følelser spørge hinanden om hvordan har du det er der noget du er ked af?
Eller du er glad for? Og meget andet.
Skulle du have svært ved at forstå den anden så prøv at lege du er den anden!
Lær at vælge/at sige fra, undgå at blive medløber fordi du vil gøre den anden tilfreds!
Mærk hvad du har brug for. Det var de guldkorn! læg os blot forsigtigt i kisten da vi er meget følsomme/vi ser følelserog mærker alt.
Mange tak skal i to have!
Hvad siger du så Ugle det er noget af en opgave de børn skal ud påJa det må man sige men de har da heldigvis 10 år at lære det i nåh ja du ved nogle gange vil vi ønske vi kunne det hele lige nu hehe.nå Ugle vil du høre mere? eller skal jeg komme igen i morgen? Nej det er fint Alf kom bare med guldkornene hehehe, det er jo også spændende, hvor mange mønter du jo finder næste gang. Ja ikke ugle. ? Mahatma Gandhi født på dato 2.
Nr.3
Jeg gravede videre og videre det var efterhånden ved at blive et pænt stort huld og ja nu skete der noget igen! tre mønter de var lige ved ikke at opdage at jeg gravede dem op de var så optaget at snakke med hinanden. Hvad sker der sagde de lige pludselig alle tre vi er op af jorden vi ligger på en skovl endelig kan vi snakke i det fri uden al den jord i munden

Hej Alf udbrød de 3. vi har hør du har brug for guldkorn fra os tre til alle børnene på R/F. Ja vi har lige talt om hvad vi kan give til dig/jer.
For os 3 handler det hele om at kommunikere godt, Det vil sige skrift, tale, kunstner, optræde, Pc, Medier af alle slags også det åndelige. For uden kommunikation ingen ægte kærlighed eller tro eller håb.
Telefonens opfinder. Alexander Graham Bell (3. marts 1847 – 2. august 1922
Hold da helt op mønter jeres snakketøj er da helt i top He He He vildt! mange tak, nu lægger jeg jer op til de andre mønter så får i flere at snakke med, det vil i sikkert elske.

Kan børn forstå det?
måske måske ikke men der er sikkert nogle børn der har svært ved at forstå sig selv og deres særhed og det er her deres hjælpere kommer ind lære/pædagoger forældre og giver dem rum.
Til tænkning m.m.
Kære Alf jeg må sige jeg undre mig noget over det med tallene! hvad nu hvis der er en sandhed i det med tallenes psykologiske betydning for mennesker, så kunne der jo ske underværker i menneskets liv, mennesker vil blive taget anderledes alvorlig! Ja det kan du kun have ret i ugle, så ville nr.3 aldrig mere spille klovn for at blive elsket! Nå men nok om det ugle det behøver vi ikke at tænke på dette er jo blot et eventyr.
Mange tak for de guldkorn måske, måske ikke kan det bruges! det var værdifuldt.

Nr.4
Nå Ugle mere? ja, ja, ja jeg kan næsten ikke vente! Jeg alf behøver vel ikke sige at jeg graver videre men jo,
Jeg graver og graver og gaver og endnu engang gevinst denne gang 4 mønter de viskede at de havde meget analytisk arbejde i gang lige nu, de skulle bygge rammer, systemer, noget det ligner fundermenter hvor kærligheden kunne trives fra. De havde altid meget travlt med at skabe noget brugbart. For det var vigtigt at have en ordnet tilværelse som var sat i system, så havde man et godt overblik og kunne nå mere! var det jeres guldkorn? Spurgte jeg Alf Ja ok så må jeg lige indskyde husk nu selv at giver jer tid til at modtage den kærlighed i arbejder så hårdt for! Ja siger de 4 i kor der sagde du noget rigtigt det var virkelig et guldkorn til os tak for detSå læg os blot i kisten så vi kan slappe af for engang skyld og selv modtage kærligheden som vi jo brænder for til andre

Hvad siger du så Ugle forstod du dem det var godt nok nogle arbejdsnarkomaner var? Ja det må man sige alf men heldigvis arbejder de for en god sag KÆRLIGHED til alle.
Arnold Mærsk Mc-Kinney Møller 13. juli 1913 i Sions Sogn, Østerbro, København
Under tallet 13/4 Anker Henrik Jørgensen født 13. juli 1922 i København Ja Ugle det er vildt hvor meget mennesker skal kunne! syntes du ikke? Jo siger uglen jeg er jo heldig på mange måder jeg behøver ingen penge og bil cykel jeg har mine vinger he,he,he og kommer hurtigt rundt. Ja vi alfer kan også bevæge os hurtigt med vores vinger, men jeg kunne nu godt have brugt en bil dag jeg skulle herud med alle de guldmønter, dem kunne jeg ikke flyve med!
Ugle er du frisk til de næste mønter? ja, det kan du tro. Jeg var ved at være træt både af at grave og af at høre på alle de guldkorn og tænkte om jeg skulle tage et hvil men nej jeg måtte nok hellere fortsætte, for nu kunne alle se at jeg havde gang i noget, for hullet var nu virkelig stort og jeg ved jo ikke hvor langt ned jeg skal.
Jeg gravede videre efter jeg havde fået lidt at spise og drikke.
Jeg må lige fortælle dig Ugle det var lidt af en fristelse at være der i sommerland, for der var så mange forlystelser så jeg måtte lægge bånd på mig selv for ikke at gå på eventyr i sommerland men jeg lovede mig selv at når opgaven var slut og det var lidt varmere så ville jeg tage til sommerland en nat og prøve det hele eller måske tre nætter. Hvad siger du Ugle kunne du tænke dig at tage med mig til sommer? det er jo kun lige forår.? Ja det kan du tro for jeg har ikke haft det så godt længe som jeg har det nu sammen med dig Alf! så dig vil jeg gerne være i selskab med igen. Det er så dejligt at sidde her ved siden af dig i sandkassen og lytte, fordi det er normalt altid mig der snakker og er den kloge ugle men med dig kan jeg holde fri det er skønt.
Så siger vi det, det bliver sjovt og en god løn for mig at lege igen og så med dig hehehe det bliver herligt.
Nr.5
Nå ugle så tager jeg lige den næste tørn og graver videre efter en lille pause og ups igen noget metal og vildt men snart forudsigeligt 5 guldmønter der visker så jeg må virkelig spidse øre! Hej alf dejligt endeligt at blive befriet for al den jord vi elsker frihed, fest, farver, og vores sanser så det har været hårdt at været spærret inde under jorden puhha visker de alle i kor! nu kan vi bruge det hele og læse al det symbolske i verden og sanse med alle vores sanser ikke mindst vores intuition, at lære at tro på dem/den er nok det største arbejde for børn lære og forældre, hvis alle vil, kan det lade sig gøre. Intuition mærkes som et kald ikke som et behov Et eksempel du for pludselig en fornemmelse af at du må gå et bestemt sted hen og du syntes det er mærkeligt fordi du jo ikke ved hvorfor du skal gå men tager mod til dig og går derhen! det viser så sig at der er nogen der har brug for din hjælp, eller at der er nogle der vil hjælpe dig, det behøver ikke være nogen du kender der er der!
Når egoet er ude af billet og du ingen forventninger har så er du på rette vej, fordele og ulemper høre ikke til her! Nå, nå, nå dette er voksensnak kan det omsættes til læring? Det kommer and på læren/pædagogen har han/hun modet til at grave endnu dybere og forstå? Skal barnet virkelig tisse eller er der andet der gør at de siger de skal tisse? her kunne vi starte!K-ærlighed. Frihed under ansvar er vores motto giv mennesker tro og forhåbninger tilbage i deres eget liv, det er det vi kan som 5. hold da helt ferie det var en stor mundfuld og opgave mon det kan lykkedes spørger jeg alf? Jo det er det vi må arbejde på, så nu giver vi dem muligheden for at blive de bedste de børn på fritten, dette var vores guldkorn fra sansernes verden, og nonverbal verden! Mange tak til jer 5 mønter nu lægger jeg jer i kisten men bare rolig i skal nok komme fri igen og i kommer helt sikkert på eventyr som i jo elsker og ligesom i jo elsker at rejse og i skal nok komme på en lille rejse.
Albert Einstein var født under tallet 14 /5 = Den.14031879.
Sir Cliff Richard (født Harry Rodger Webb i Lucknow , Indien , 14/5. oktober 1940
Søren Aabye Kierkegaard (5. maj 1813 .Inga Caspersen født 14/5 august 1950 i kbh N.som manifesterede 0 i numerologien i 1994 i kbh l astrologihuset i Valby hos Carl Åge.

Ja det var så 5 ugle hold da helt op! Det der med at sanse vildt dejligt vi sidder jo her i sandet He He He
Og sanser og drømmer om et endnu bedre liv for alle børnene her i deres sandkasse hvor de sikkert har sanset meget, sandet der er varmt! sandet der er koldt! sandet der er hårdt! sandet der er blødt! sandet som er fint når det er sigtet ja og børnene selv kunne fortælle om alt det de laver i og med sandet med plastikposer og vand, forme, ja de er bare fantastiske til at finde på de er meget fantasifulde! det kunne blive et helt eventyrher er en dejlig energi syntes du ikke ugle jo det er som om man kan mærke børnenes glæde her i sandet! sjovt ikke. Tror du de har begravet hinanden i sandet fordi hvis de har! kan de godt mærke hvordan det var da mønterne lå i jorden? ja det må de have gjort!
NR.6
Ok ugle som du jo ved gravede jeg i jorden i sommerland efter guldmønter og guldkorn og nu fandt jeg så 6 mønter! hej viskede de alle 6 mønter hvordan har du det Alf du sveder og ser træt og sulten ud! fryser du eller er du tørstig? Jeg Alf svarede sikken en omsorg kære mønter så jeg kan næsten gætte hvad jeres guldkorn er! At være over for mennesker som en god mor ville være, sørge for at alle basale behov bliver opfyldt! Ja Alf det er lige netop det viskede de 6 i kor skønhed og harmoni og kunst i alle afskygninger udøvende m.m. har også vores opmærksomhed og vi elsker at sørge for dette, så mennesket føler sig godt tilpas i verden. De Moderlige behov har første prioritet! Tak, tak, tak det er jo fantastisk skulle man have haft en ond stedmoder eller stedfader så er der håb forud fordi man kan møde en anden der kan opfylde det moderligbehov som et hvert menneske har brug for! Fantastisk så er der håb for alle. Tak for jeres omsorg nu vil jeg holde et tiltrængt hvil og få dækket mine livsnødvendige behov. Jeg vil lige lægge jer ned til de andre mønter nu er i 1+2+3+4+5+6= ved i hvor mange monter der er nu børn?
Svend Gunnarsen Auken 24. maj 1943 i Aarhus – 4. august 2009 i København 24/6 Den store mor.
Shirley MacLaine er født under tværsum 24/6 f. 24. april 1934
Lars Larsen født 6. august 1948 i Arnborg
Hvor mange mønter der ligger i kisten nu? Ja 21 det er rigtigt.
Ja kære børn mon der kommer flere? tror i det? Og dig ugle hvad tror du? Ja det må næsten komme, flere mønter for det er som om der mangler nogle guldkorn! Kære Alf jeg har lutter øre kom bare videre i dit arbejde hvad så da du havde hvilet og drukket og spist?
Nr.7
Ugle nu var jeg lidt frisk igen, der var jo heldigvis ingen der opdagede mig om dagen, jeg sov i hullet om dagen! Der var nogle omsorgsfulde alfer der kom med tæpper så jeg kunne gemme mig der sammen med mønterne. Så da det blev nat igen begyndte jeg at grave og nu kan du jo gætte ugle hvor mange mønter og ja børn i kan også gætte? Ja præcis 7 mønter kom frem og viskede at de egentlig ikke havde så meget lyst til at have selvskab men at de var glade for at blive befriet, de viskede tak for det. Alf du ønskede guldkorn fra os og det er vores speciale vi er nemlig vismænd.
Og nogen gange ser vi ting før de sker men på en anden måde end 1tallet gør! de er forud for deres tid og meget på ide planet, men vi ser fremtidige hændelser i menneskers liv hvis vi tør. Det er ikke altid sjovt at se men når man lære at leve med det kan det gavne mennesker derfor er det vigtigt at de selv kommer og spørger om et råd eller om noget andet.vi har så vores eget usynlige bibliotek hvor der er bøger vi har skrevet igennem mange liv og når nogle har brug for et råd henter vi det på vores bibliotek så får de den side de har brug for lige nu.
Vores/7ernes største problem har været at lære at holde mund til vi blev spurgt, fordi vi nemt kan se hvad mennesker har brug for, for at få et godt liv, vi er klarsynet, vi er også lidt sære og har meget brug for at være os selv meditation er godt for os fordi så vender vi os ind i vores eget sind og mærker os selv igen, så vi elsker naturen og stilheden.
Vi ved godt det kan lyde lidt blæret når vi siger i har brug for os vi har ikke brug for jer men sådan er det faktisk. Men vi har bestemt at vi vil komme når vi bliver bedt om at komme, det er derfor vi er på jordenmennesker får så kun det råd de skal bruge lige nu og ikke en hel bog. Vi vil så gerne give dem hele bogen men ofte er der kun brug for en side/et råd af gangen.
Så lev vel med os særlinge/enspænder og giv os plads og rum til at filosofere så kan i have meget glæde af os(meditation er meget gavnligt for at mærke dig selv.
Phuuuu ha nu er det virkeligt svært 7
Niels Henrik David Bohr er født på dato. 7. oktober 1885 i København
Dato tværsum 7.Danmarks dronning født 16. april 1940
Kan børn forstå det?
måske måske ikke men der er sikkert nogle børn der har svært ved at forstå sig selv og deres særhed og det er her deres hjælpere kommer ind lære/pædagoger forældre og giver dem rum.
Til tænkning m.m.
Kære Alf jeg må sige jeg undre mig noget over det med tallene! hvad nu hvis der er en sandhed i det med tallenes psykologiske betydning for mennesker, så kunne der jo ske underværker i menneskets liv, mennesker vil blive taget anderledes alvorlig! Ja det kan du kun have ret i ugle, så ville nr.3 aldrig mere spille klovn for at blive elsket! Nå men nok om det ugle det behøver vi ikke at tænke på dette er jo blot et eventyr.
Mange tak for de guldkorn måske, måske ikke kan det bruges! det var værdifuldt.

Nå ugle/7 så forstår jeg bedre dig nu, hvad siger du, forstod du dem? Ja mon ikke sådan har jeg haft det altid,
Jeg er klog og mange er irriteret på mig fordi jeg så godt som altid ved hvad der er rigtigt. Der må være sådan nogle små vismænd her også, spændende om de kan kende sig selv? hehehe håber de får den rigtige støtte. Ja ugle det må vi for ellers trækker de sig helt ind i sig selv.

Nr.8
Nå kan du gætte de næste mønters antal og kan i børn? ja rigtigt mønt 8 rasler frem her hvor jeg graver!
Hej kære alf du vil have guldkorn siger de 8 mønter i kor ja tak og vi 8 mønter vil have guld vi vil lave et kæmpe firma hvor vi styre det hele og skaber masser af arbejde til folk og tjene masser af penge, vi elsker også at dyrke sport og vi er med årene blevet rigtig gode til at lave projekter som kan hjælpe mennesker til at få det liv de ønsker, vi har en pulje af overskydende guld vi bruger til at udvikle vores forretninger med, og da vi jo selv har nok kan vi sagtens dele ud, for vi har jo opdaget at penge og materielle ting er ikke nok for os, der må også være et åndsliv så det materielle og det åndelige må gå hånd i hånd for at vi kan være rigtige lykkelige.
Så i er projektmager, forretningsfolk, sportsfolk, forvandler! Ikke værst så når jeg skal lave en god forretning skal jeg måske komme til jer og lære noget? Ja alf det ville være en god ide!!! Ja jeg må nok sige mange tak for jeres guldkorn også, jeg vil nu lægger jer ned til de andre mønter af guld det er jo der i høre hjemme

Vildt ugle selv 8 kan blive åndelige ja så må jeg sige de har fået fat i den uendelige energi et 8tal som ligger ned ∞ uendelighed er det højeste mål for 8 sideløbende med åndelig og materiel verden skal følges ad.

Bilerne kunne få rapsolie fra markerne og mennesker ville da blive endnu bedre til at passe på sig selv og Jorden og det der lever her.
tallets højeste mål er at transformere mennesker skabe en form for død genfødsel i,
samme liv/tid,noget gammelt må dø så noget nyt kan spire som fex,
26/8 Moder Teresa født Agnes Gonxha Bojaxhiu 26. august 1910 gjorde.
Se hun havde 2.meget følsom 6 den store mor 26=8 den store forvandler/”boos”
Elvis Aaron Presley 8. januar 1935,Elvis han transformerede/forvandlede også mange mennesker.
Vildt ugle men du er jo fuldstændig ligeglad med penge du er selvforsynet med alt når blot du kan bevæge dig, så det må være lidt svært for dig at begribe det med penge?
Ja på en måde de penge har aldrig sagt mig noget før du kom ind i mit liv, men nu forstår jeg symbolikken i de mønters guldkorn hehehe, det er meget sjovt for mig at høre via dig, når de visker.

Nr.9
Min kloge ugle så snupper vi lige nogle mønter igen jeg graver videre, og på en hel unik måde stiller der sig 9 mønter op foran mig, og siger hej Alf, vi høre at du har brug for guldkorn og vi har da også nogle til dig du har vel lagt mærke til den unikke kunstneriske måde vi landede på din skovl på alf? Viskede de.
Jo tak det er virkelig noget jeg aldrig har set før! Ja Alf det er nemlig noget vi er rigtig gode til det med det unikke for vores opgaver er at forandre verden til en endnu bedre måde at leve på vi er jorden og dyret og menneskers venner.
Vi er multikunstner og kan faktisk blive alt vi høre til 3og 6 energien vi har så mange erfaringer med os så vi kan vælge lige hvad vi vil. Vi er her udelukkende for at forandre verden til en endnu bedre verden og humanisme er vores vej.
Vi er med sikkerhed ikke kedelige men kan dog ind i mellem at miste troen da alt jo er skrevet og sagt om, hvordan vi skal behandle mennesker jorden og dyrene, og verden er jo langt fra den rette vej. Tænk nu hvis evighedsmaskinen blev brugt, solvarme, bølge- nergi, jordvarme, vindmøller, det var det, vi brugte så kan det kun gå godt! Mange marker kunne udnytte sol når de alligevel ikke bliver dyrket og sådan er der så meget.

Vi håber at vi kan nå at lave noget unikt for mennesker så pengesystemet ikke er nødvendigt mere!
For der er nok af alt til alle fordi alle ikke ønsker det samme. Livet er vidunderligt men også underligt. Nej livet er ikke kun lutter og lagkage det er også en dans på roser hvis vi vil, hvis de børn vidste hvad du har gang i alf??? jeg glæder mig til at se børnene i ansigtet når de ser alt dette guld de er verdens rigeste på skole fritten det unikke? jo for et kort sekund men så kommer vi i tanke om vores opgave det handler om unikke ideer. Husk luk for vandet når du har brugt det,
Sluk lyset når det naturlige lys er dagslyset.
Vær god ved dyrene, smid affald i skraldespanden hold jorden ren; dette vil være en start på det gode liv
Hold da helt fast hvor i dog kan ja i er unikke det må jeg sige tak for dette, det giver god mening og en dejlig verden, tak tak tak, for jer har taknemmelighed en stor betydning, nu kommer i ned til de andre mønter så kan i jo vende det hele med dem for i har alle nogle gode egenskaber og må kunne få det hyggeligt sammen og sikken en vidunderlig verden i fra 0/1 til 9 egenskaber og energier kan forandre verden til en endnu bedre verden som vi alle sammen drømmer om fred og harmoni og kærlighed til alle.

BornJohn Winston Lennon (9. oktober 1940 –
Joan Baez
Januar 9, 1941 Multikunstner synger for fred.
Dirch Hartvig Passer (18. maj 1926 på Østerbro i København 18/9
Nå ugle jeg er godt nok træt nu, glad for men alle de kloge ord, tænk nu hvis man knipsede på fingeren og vups, så kunne alle børnene det hele og mere til vildt ikke joooooo vi har jo lov at drømme og fantaserer.

Nr.11
Nu er vi nået til de næste kan du gætte hvor mange mønter jeg fandt ugle nej ok så vil jeg fortælle dig det for nu sker der noget helt andet 11mønter poppede op på skovlen og de var nogle selvsikre størrelser vi er hvide magiker for vi har valgt ikke at være sorte så vi dyrker hvid magi, vi bruger tankens kraft til at forandre verden på kære Alf, så de guld korn vi kan give er lære jer at tro på jer selv kære 11 for i er dobbelt før denne tid jeres ideer må plantes, når det er meningen at vi skal ud i den lyse tid, gå vores/din egne veje, hav dobbelt så meget mod til at være os selv og sige vores mening en gang måske to så du/vi kan plante dine/vores frø og håbe på de bliver vandet og vi kommer ud i den gode fremtid du/vi 11 har set MOD, MOD, MOD. Tak tak nu er det nok det er blevet en kende for svært.
Men vi siger mange tak alligevel. Jeg lægger jer 11 til de andre hov hvor mange er i nu mønter?Dyrk hvid magi kærlighed sæt fri og vis vejen.
Mester Martinus var født den. 11. august og lavede et center i Odsherred hvor
Michael Joseph Jackson (29. august 1958 – 25. juni 2009
Han havde dobbelt mod til at stå på egne ben
Annisette Koppel (født 29. august 1948

1+2+3+4+5+6+7+8+9+11=56-11
Alle mønterne siger 54/11. ja lige bestemt.
Nr.22
Det er vildt jeg skynder mig at grave videre for nu ser det ud til jeg får flere mønter og ups nu blev skovlen meget tung hold da op hvor mange er i mønter 22 viskede de i kor 22 gentog jeg ja vi er mesteranalytiker vi har guldkorn med til dine børn som handler om at analyserer mesterligt vi er fantastiske til tal for det meste. Vi er de bedste til at se hvad der foregår imellem mennesker på det følelsesmæssige plan og ønsker for alle at de ville lære at tale om følelser. Det psykologiske samspil betyd